Kasper & Kent Loyalty Plan

Met Kasper & Kent (vastgoed agentschap) zijn we al een tijdje actief op de vastgoedmarkt. We zijn een agentschap dat zich onderscheidt door het bieden van sterke digitale marketing in de verkoop van de eigendommen van onze klanten. Wij geloven dat de makelaar van de toekomst ook een sterke marketeer moet zijn en trachten op die manier een frisse wind door de vastgoedmarkt te laten waaien.

Door onze digitale marketing aanpak zijn we actief in verschillende regio's zoals Vlaams-Brabant, Antwerpen, Mechelen, Aalst, Brussel, Sint-Niklaas, Beveren, etc. Onze roots liggen in Vlaams-Brabant en we steunen dan ook graag de vrijetijdsmogelijkheden in deze regio waar jullie met jullie club deel van uitmaken. Daarom hebben wij een sponsor model opgezet voor clubs en verenigingen waar iedereen beter van wordt.

Concreet gaat het als volgt:

1) Eigenaars die bij ons aankloppen voor de verkoop van hun onroerend goed en daarvoor een "exclusieve samenwerking" willen aangaan, krijgen van ons 300 euro incl. btw extra korting indien ze aangeven dat ze lid zijn van de club of via een lid van de club bij ons terecht zijn gekomen.

2) Telkens als wij een "exclusieve" samenwerking (voor verkoop) met een eigenaar aangaan die vermeld dat hij een lid is van de club of via een lid van de club bij ons is terecht gekomen (en het goed ook uiteindelijk via ons verkocht wordt), geven wij jullie club een sponsoring van 400 euro daarvoor.

3) Bij de verkoop van het onroerend goed van de aangebrachte eigenaar, wordt het lid van de club dat de eigenaar in kwestie heeft aangebracht, voor de warme aanbeveling ook nog eens persoonlijk beloond met een etentje voor twee personen.

Als sponsor kunnen we dus voordelen geven wanneer een eigenaar via uw club een exclusieve samenwerking met ons aangaat voor de verkoop van een onroerend goed en wij de woning ook uiteindelijk verkopen:

- Voor de club: 400 euro sponsoring (fiscaal attest af te leveren)
- Voor de eigenaar die met ons samenwerkt: 300 euro incl. btw korting op de commissie
- Voor het lid van de club dat de eigenaar heeft aangebracht: etentje voor 2 personen

Kortom, een win-win-win samenwerking waar iedereen iets aan heeft.

winwinwin

Hoe gaan we concreet te werk wanneer je iemand kent die mogelijks een pand wil verkopen?
Er zijn 2 mogelijkheden: 

1) Aanbreng via digitale uitnodiging (aanbevolen methode)

Je spreekt jouw contact aan en zegt hem dat hij zeker eens met Kasper & Kent contact moet opnemen voor de verkoop van zijn woning. Je zegt jouw contact dat je hem een "mail voucher" zal laten bezorgen waarmee ze een korting van 300 euro incl. btw krijgen bij Kasper & Kent. Je verstuurt de mail voucher naar jouw contact door de velden onderaan deze pagina in te vullen. Wij hebben hiermee in één keer alles wat we nodig hebben en laten jou iets weten van zodra jouw contact met ons verkocht zou hebben.
Let op! In het verzendformulier ben jij de "gever" (diegene die de korting bezorgd) en is het contact dat je de korting wil bezorgen de "begunstigde".

2) Aanbreng via fysieke voucher

Je spreekt jouw contact aan en zegt hem dat hij zeker eens met Kasper & Kent contact moet opnemen voor de verkoop van zijn woning. Je geeft jouw contact één van de fysieke vouchers (die je via de club gekregen hebt) en waarmee ze een korting van 300 euro incl. btw krijgen bij Kasper & Kent. Jouw contact geeft deze voucher aan één van onze makelaars bij de opstart van de verkoop en wij laten jou iets weten van zodra jouw contact met ons verkocht zou hebben.
Let op! Vul op de voucher de invulvelden goed in.
Jouw gegevens als "gulle gever" en de naam van de club  die de korting aanbiedt.

 

Verzend een kortingsvoucher

Ken je iemand die vastgoed gaat verkopen? Een vriend, familie of kennis? Help iedereen vooruit (jouw kennis, je club en ook jezelf) en stuur jouw contact een digitale Kasper & Kent kortingsvoucher van 300 euro incl. btw. Vul onderstaande velden in en we laten jouw contact weten dat jij hem een duwtje in de rug wil geven met een kortingsvoucher van 300 euro incl. btw. Bekijk hier een voorbeeld van het bericht dat jouw contact zal ontvangen.

Uw woning verhuren of verkopen met Kasper & Kent?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes